Mijn favorieten

Ons kantoor

Wij vinden dat u méér mag verwachten. Wij vragen door tot we echt weten wat uw wensen zijn. Denken met u mee. We regelen alles van het begin tot het eind voor u. We zitten er bovenop. We gaan voor de beste prijs, maar durven objectief te blijven. Zelfs als dat betekent dat de koop niet doorgaat. Want hoewel we natuurlijk graag zien dat een deal gesloten wordt, bent u het meest gebaat bij een eerlijk en goed advies. Het gaat immers om ùw woning of ùw zaak.

Aankoop

Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar voor u duizenden euro’s, tijd en problemen. De kosten van een eigen makelaar verdient u terug in:

  • een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren;
  • inzicht in de waarde van de woning;
  • essentiële informatie over de woning, zoals: verborgen gebreken, erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars, bouwkundige staat (moet er wel of niet bouwkundig worden gekeurd, onder welke voorwaarden en met welke omschrijving), bestemmingsplan e.d.;
  • het op het juiste moment in de onderhandelingen naar voren brengen van de voorwaarden van de koop, overname roerende zaken, transportdatum etc.;
  • tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken.

Verkoop

Wanneer u voor Douwsma Makelaardij kiest hoeft u praktisch niets te doen, alleen zorgen dat uw woning netjes is tijdens een bezichtiging. Uw woning wordt prominent aangemeld op Funda.nl en tal van andere sites. De bezichtigingen en onderhandelingen worden door ons gedaan. Indien uw woning is verkocht verzorgen wij de schriftelijke koopovereenkomst en zorgen wij ervoor dat deze bij de desbetreffende notaris wordt ondergebracht. Kortom Douwsma Makelaardij begeleidt de verkoop van A tot Z.

Douwsma Makelaardij Vof

Kantoor Vestiging Douwsma Makelaardij Vof

Adresgegevens

Singel 1
8601 AG Sneek
KvK nummer: 01113519
BTW nummer: 815709729